21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 300 de consumatori casnici și non-casnici de pe mai multe străzi din două sate ale orașului Scornicești, lăsați fără gaze până marți seara. Avarie la o conductă după efectuarea unor lucrări de săpătură mecanizată

- Advertisement -

Distrigaz Sud Rețele a transmis marți, 27 februarie 2024, că s-a sistat temporar alimentarea cu gaze naturale pe anumite străzi din satele Chițeasca și Bircii ale orașului Scornicești, județul Olt. Potrivit Distrigaz, o companie terță, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Chițeasca din localitatea Chițeasca, județul Olt, a produs o avarie asupra unei conducte aferente rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Aproape 300 de clienți din cele două sate au fost lăsați fără gaze de la ora prânzului, reluarea acestora fiind anunțată pentru ora 19:00 a zilei de marți.

„Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranță, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 27 februarie 2024, începând cu ora 12:00. De această oprire sunt afectați un număr de 279 de clienți casnici și non-casnici situați în localitatea Chițeasca și pe străzile Câmpului, Depozitelor, Linia Dealului, Mandatarului, Nucului și Osicii din localitatea Bircii, județul Olt. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, 27 februarie 2024, în jurul orelor 19:00”, se precizează în comunicatul remis de Distrigaz.

Potrivit sursei citate, după reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți