19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Drăgănești Olt, cercetat penal după ce a dat foc mai multor anvelope auto. Nor de fum dens degajat în urma incendiului

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt s-au sesizat din oficiu sâmbătă, 24 februarie, cu privire la faptul că, în extravilanul satului Comani al orașului Drăgănești Olt ard mai multe anvelope auto, degajând un nor de fum dens.

Ca urmare a celor constatate, s-a stabilit că vinovat este un bărbat din oraș, care acum este cercetat penal pentru incendierea deșeurilor de orice fel.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani, din orașul Drăgănești Olt, bănuit de incendierea anvelopelor. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘incendierea deșeurilor de orice fel’, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului 92 din 19 august 2021 privind regimul deșeurilor, republicată cu modificările si completările ulterioare”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți