23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un slătinean a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DJ 546 A, între comunele Brebeni și Schitu

- Advertisement -

Un accident de circulație ce putea avea urmări mult mai grave s-a produs în seara zilei de luni, 26 februarie 2024, în jurul orei 20:30, pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, din județul Olt. În urma acestuia, un șofer a fost rănit după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea și a ajuns la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier ce a avut loc, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite, a acrosat o balustradă metalică de protectie a unui pod și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că slătineanul, care ar fi desfășurat și alte activități în timp ce șofa, ar fi ajuns cu mașina pe contrasens, apoi a lovit balastruda podului, răsturnându-se într-un șanț, ulterior fiind proiectat din nou pe partea carosabilă, autoturismul rămânând pe roți.

Starea medicală în care era șoferul nu a permis polițiștilor rutieri ca acesta să fie testat cu etilotestul.

„Din cauza stării de sănătate în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă la spital i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru a stabili dacă acesta era sau nu în stare de ebrietate la momentul producerii accidentului rutier”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți