9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Autoritățile din comuna Brastavățu anunță începerea lucărilor de asfaltare a patru străzi din satul Crușovu

- Advertisement -
Constantin Cici Oprea, primarul din Brastavățu, anunță că de săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare a patru străzi care dețin toată infrastructura îngropată, respectiv apă, canal, gaze, din satul Crușovu al comunei, acestea fiind Matei Basarab, Iasomiei, Stadionului și Burebista.
Potrivit edilului, lucrările fac parte din prima etapă a proiectului „Modernizarea drumurilor în comuna Brastavățu”.
„Acest proiect este finanțat prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», iar lucrările de asfaltare vor fi efectuate pe o distanță 2,120 kilometri. Este o investiție importantă ce va implica lucrări ample, atât la structura drumului, rigolelor, cât și podețe de acces în proprietăți. Cetățenii care locuiesc pe străzile ce vor intra în proces de modernizare sunt rugați să elibereze spațiul din fața curților”, a spus primarul Oprea.
Vești bune sunt și pentru cetățenii care locuiesc pe alte 14 străzi din comună
După realizarea lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare vor fi asfaltate și străzile Mircea cel Bătrân, Grigore Antipa, Mihai Eminescu, Luceafărului, Cetinei, Învățător Tudor Diaconu, Mihai Viteazul, Preot Culici Popescu, Bujorului, 1 Decembrie, Eternității, Oltului, Cișmelei și Tudor Vladimirescu.
„Etapa a doua din acest proiect reprezintă o investiție importantă pentru comună, iar în curând voi veni și cu alte vești bune pentru comunitatea noastră. Acest proiect l-am depus pe Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», iar valoarea lui este de 12.037.659 lei. Toate aceste investiții fac parte dintr-o listă cu proiecte implementate sau în curs de desfășurare, care urmăresc dezvoltarea comunei Brastavățu”, a adăugat edilul Constantin Cici Oprea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți