17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Doamnele și domnișoarele aflate la volan au primit flori de la polițiștii rutieri, în prima zi de primăvară

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt și ai Biroului Rutier Slatina, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Olt, au fost prezenți pe șoselele din județ și în ziua de Mărțișor. Oamenii legii le-au avut în vizor pe reprezentantele sexului frumos, care au fost „sancționate” nu cu amenzi, ci cu flori și recomandări preventive.

Astfel, de 1 Martie, prima zi a primăverii, acțiunea polițiștilor s-a desfășurat în mai multe zone din municipiul Slatina, dar și la intrarea dinspre Craiova, în zona podului rutier de peste râul Olt.

„Ca în fiecare an, polițiștii s-au înarmat cu flori, pe care le-au oferit conducătoarelor auto oprite în trafic. Odată cu simbolul primăverii oferit doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, polițiștii le-au adresat acestora și recomandări de care trebuie să țină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe participantele la trafic care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

„Urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere”, este mesajul transmis de conducerea IPJ în această zi de sărbătoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți