12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, discuții cu locuitorii de pe străzile Recea și Agricultorului din municipiul Slatina. Pe una dintre artere drumurile de servitute au fost donate de cetățeni Primăriei pentru a fi asfaltate și a se extinde rețeaua de iluminat public

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municipiului Slatina, a avut o nouă întâlnire cu o parte dintre cetățenii urbei, de data aceasta cu cei care locuiesc pe străzile Recea și Agricultorului. Împreună cu el a fost Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, dar și șefii mai multor direcții din cadrul Primăriei Slatina. Pe una dintre artere se fac lucrări prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, însă locuitorii de pe strada Agricultorului au fost de acord să doneze drumurile de servitute către autoritățile locale, pentru a fi asfaltate și a se extinde sistemul de iluminat public.

Pe strada Recea vor avea loc lucrări de asfaltare, spune edilul: „(…) Împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei Slatina, am discutat cu locuitorii străzilor Recea și Agricultorului. ️Astfel, strada Recea beneficiază de un contract de asfaltare în cadrul Programului ‘Anghel Saligny’, cu finanțare pentru reabilitarea părții carosabile, iar trotuarele vor fi amenajate din bugetul local al municipiului nostru”.

️În ceea ce privește strada Agricultorului, potrivit edilului, lucrările de asfaltare vor începe în aproximativ două luni, după ce vor fi efectuate probele finale la rețeaua de apă și canalizare.

„Aceste lucrări de asfaltare vor include atât partea carosabilă, cât și amenajarea trotuarelor, împreună cu sistemele de colectare a apelor pluviale prin guri de scurgere. De asemenea, vreau să le mulțumesc locuitorilor străzii Agricultorului că și-au exprimat dorința de a dona către Primăria municipiului Slatina drumurile de servitute, pentru a facilita asfaltarea acestora și pentru extinderea rețelei de iluminat public. ️Pentru drumurile laterale aflate în domeniul public, se vor efectua lucrări de balastare ori de câte ori va fi necesar. Vreau să vă asigur că voi lua în considerare cu atenție, toate propunerile și ideile fiecărui cetățean, întrucât continuăm să construim împreună Slatina!”, a declarat Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți