12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism pe DN 6 – E 70, în afara municipiului Caracal

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de duminică, 3 martie 2023, în jurul orei 09:00, pe Drumul Național 6 – European 70, în afara municipiului Caracal. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului una dintre ele a ajuns în șanțul de pe marginea părții carosabile, iar două persoane care erau pasageri într-una dintre mașini au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Caracal pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier ce a avut loc, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 – E 70, în afara municipiului Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Radomirești. În urma evenimentului rutier, doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit un surse, șoferul caracalean ar fi vinovat de producerea accidentului. Nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, în timp ce ar fi efectuat virajul la stânga cu autoturismul pe care îl conducea, și a intrat în coliziune cu mașina condusă de bărbatul din Radomirești care se angajase în depășirea sa. În urma acroșării, al doilea autoturismul a părăsit drumul și a ajuns în șanț.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauza fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți