18.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

O tânără din Valea Mare, căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă în cursul zilei de sâmbătă

- Advertisement -

UPDATE: În seara zilei de duminică, 3 martie, femeia, originară din comuna Valea Mare, a fost identificată în municipiul Slatina. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din județul Olt caută o femeie, în vârstă de 34 de ani, din comuna Valea Mare, care sâmbătă a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Concubinul acesteia este cel care duminică i-a sesizat pe oamenii legii cu privire la dispariția partenerei sale de viață.

„La data de 3 martie, în jurul orei 15:00, polițiștii Secție de Poliție Rurală 6 Găneasa au fost sesizați, de către un bărbat, din comuna Teslui, județul Olt, cu privire la faptul că Ionela Simona Puenea, în vârstă de 34 de ani, a plecat voluntar, la data de 2 martie, în jurul orei 17:00, de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,65 metri, ochi căprui, față ovală, păr lung, drept, de culoare blond. La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o vestă din fâș negru, pulover negru, blugi albaștri, geantă neagră, iar in picioare purta o pereche de adidași negri cu dungi roz”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, ar fi pentru prima dată când tânăra dispare de acasă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți