15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 25 de ani, din Mihăești, posibil sub influența drogurilor la volan

- Advertisement -

Un tânăr de 25 de ani, din comuna olteană Mihăești, care s-ar fi urcat la volanul unui autoturism după ce ar fi consumat substanâe interzise, s-a ales cu dosar penal după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 22:00, a fost oprit în trafic de oamenii legii.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa sunt cei care au oprit pentru control, pe Drumul Județean 679, în comuna Mihăești, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate.

La testarea cu aparatul DrugTest au reieșit indicii că șoferul ar fi consumat droguri.

„În urma testării cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanței interzise”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele tânărului din Mihăești dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți