13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” din Slatina, spectacole dedicate Zilei Femeii la Brastavățu și Giuvărăști

- Advertisement -
În acest sfârșit de săptămână, Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” din municipiul Slatina care funcționează în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, va susține mai multe spectacole extraordinare, acestea fiind dedicate zilei de 8 Martie, Ziua Femeii. 
În cele două concerte pe scenă vor urca Maria Ghinea (FOTO principală), Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Florica Chircă, Marinela Dobrițoiu, Sorina Dinu, Constantin Ștefan, Mădălina Drăgan, Dorina Mete, invitate speciale fiind Alexandra Andrei, Mădălina Deaconu și Maria Dinu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de Orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru.
La spectacolul din Brastavățu, care va avea loc joi, 7 martie 2024, la Căminul Cultural, momente coregrafice asigură și Ansamblul Folcloric „Ulmișorul de Brastavățu”.
„Stimate doamne şi domnișoare. Joi, 7 martie, ora 17:00, vom sărbători în avans «Ziua Internațională a Femeii». Am deosebita plăcere de a invita toate doamnele şi domnișoarele din Brastavățu, Crușovu, Gara Vișină, şi nu numai, la Căminul Cultural din localitate, la un spectacol minunat, cu cântec, joc și voie bună. Pentru dumneavoastră vom pregăti momente speciale împreună cu Ansamblul Profesionist «Doina Oltului» și Ansamblul Folcloric «Ulmișorul de Brastavățu». Vă așteptăm cu drag! Avem locuri și pentru domni!”, a declarat Constantin Cici Oprea, primarul localității.
Și doamnele și domnișoarele din Giuvărăști, dar și domnii, sunt invitate la spectacolul „Doina Oltului” din ziua de duminică, 10 martie 2024, care se va desfășura la Căminul Cultural din localitate. Ansamblul „Flori de Mărgaritar” din localitate va evolua și el pe scenă.
„Avem deosebita plăcere să invităm toate doamnele și domnișoarele din Giuvărăști și din împrejurimi, duminică, 10 martie, începând cu ora 16:00, la Căminul Cultural Giuvărăști. Vom pregăti momente speciale împreună cu Ansamblul Folcloric «Doina Oltului» pentru fiecare dintre dumneavoastră! Vă așteptăm cu drag! P. S. Avem loc și pentru domni!”, a spus Daniel Pană, primarul comunei Giuvărăști.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți