12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer care nu avea permis auto și era băut, urmărit de polițiști pe mai multe artere din municipiul Slatina, după ce nu a vrut să oprească pe strada Toamnei

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au efectuat în seara zilei de luni, 4 martie, în jurul orei 19:40, semnalul regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe strada Toamnei, din Slatina. Însă, șoferul nu s-a conformat și a luat-o la goană, echipajul de Poliție plecând în urmărirea sa pe mai multe artere ale urbei.

Mașina a fost blocată în trafic, pe strada Armoniei, iar oamenii legii au constatat că cel care era la volan, un bărbat de 44 de ani, din Slatina, nu avea permis de conducere și era băut.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate. Pe strada Armoniei, autoturismul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto a coborât din autoturism și a încercat să se sustragă, fiind prins și imobilizat de către polițiști. În urma legitimării, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slatina. Pentru că emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,35 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Foto: Martor

Totodată, polițiștii rutieri au mai stabilit faptul că șoferul slătinean ar fi acroșat un autoturism pe strada Armoniei, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Pentru abaterile săvârșite, bărbatul de 44 de ani a fost amendat cu 4.125 de lei, iar pe numele său oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți