23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Edilul Emil Moț, discuții și cu locuitorii din Cartierul Progresu’ al municipiului Slatina

- Advertisement -

Emil Moț, primar al Slatinei, a făcut în seara zilei de joi, 7 martie 2024, un nou periplu printr-o zonă a municipiului. De data aceasta a fost prezent în Cartierul Progresu’, pentru a vorbi și cu locuitorii din acestă zonă, fiind atinse mai multe subiecte de interes.

Una dintre temele abordate a fost anveloparea blocurilor după anul ’90, iar un alt subiect a fost depunerea dosarelor de către cetățenii interesați să închirieze un loc în parcarea modulară existentă în cartierul slătinean, termenul limită fiind sfârșitul acestei luni.

La întâlnirea cu cetățenii au fost prezenți și Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, dar și reprezentanți ai unor direcții din cadrul Primăriei Slatina.

„Dragi slătineni! În această seară (joi, 7 martie n.r.), am fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din Cartierul Progresu’. Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina. De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990. ️Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31 martie 2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă. Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc un aport semnificativ în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina”, a declarat primarul Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți