19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Femeii, sărbătorită cu spectacole folclorice la Potcoava și Redea

- Advertisement -

Vineri, 8 Martie, este Ziua Femeii, iar cu această ocazie în mai multe localități ale județului Olt au loc spectacole folclorice. Printre acestea se numără orașul Potcoava și comuna Redea.

Mândruțele de la Olt cântă la „Terasa cu plopi” din Potcoava, cu începere de la ora 18:00.

„Mama, bunica, soacra… Femeia. Mândruțele vă invită cu mic, cu mare, vineri, 8 Martie, în orașul Potcoava, la «Terasa cu plopi», ora 18:00. Sărbătorim ființa cea mai dragă! Felicitări și mulțumiri familiei Nicu Tundrea, pentru organizare și invitație! Vă așteptăm cu mare drag!”, au anunțat artistele Grupului „Mândruțele de la Olt”.

Vor evolua în spectacol Georgiana Țundrea, Emilia Drejoi, Mădălina Deaconu, Ana Burciu, Simona Popescu, Mădălina Coman, Denisa Băicuș și, bineînțeles, Grupul vocal „Mândruțele de la Olt”.

Muzică și voie bună va fi și în comuna Redea, la Căminul Cultural, cu începere de la ora 19:00. Interpreta de muzică populară Alina Stănuț, alături de saxofonistul Marius Zaharia și violonistul Cristian Dumitru, dirijor al orchestrei Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” Slatina.

„Stimate doamne și domnișoare! Cu ocazia celei mai deosebite zi din an sărbătorită în cinstea tuturor doamnelor și domnișoarelor, Primăria Redea, împreună cu primarul Dan Bălă și Consiliul Local, vă așteaptă la Balul Mărțișorului, în data de 8 Martie 2024, începând cu ora 19:00. În seara evenimentului, ne vor fi alături, ca de fiecare dată, dirijorul Cristi Dumitru, alături de îndrăgita Alina Stănuț și saxofonistul Marius Zaharia. Vă așteptăm și cu multe alte surprize! La mulți ani tuturor femeilor!”, au transmis autoritățile locale.

Sursă foto principală: Mândruțele de la Olt – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți