17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Angajații instituțiilor MAI din teritoriu au oferit flori femeilor, de ziua lor

- Advertisement -

Polițiștii olteni, alături de angajații celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Olt, au marcat vineri, 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, oferind flori doamnelor și domnișoarelor cu care au intrat în contact în zone importante din municipiul Slatina.

Activitatea oamenilor legii s-a desfășurat în Parcul Tineretului și pe Esplanadă. Nici reprezentantele sexului frumos depistate în trafic nu au scăpat din atenția polițiștilor rutieri, care le-au oprit și felicitat, „amendându-le”, simbolic, cu flori.

„Pe această cale, urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și ‘La mulți ani!'”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pompierii au fost doar o parte dintre oamenii legii care au fost alături de polițiști.

„Am onorat astăzi (vineri, 8 Martie n.r.), alături de structurile Ministerului Afacerilor Interne din Olt, femeia, așa cum se cuvine. Le-am adus celor care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară, un strop de bucurie și multe zâmbete. Pompierii olteni transmit, de Ziua Internaționala a Femeii, un gând bun tuturor doamnelor și domnișoarelor!”, a spus căpitanul Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți