20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Social democrații din Olt, flori pentru doamnele și domnișoarele întâlnite pe străzile din Slatina, de Ziua Femeii

- Advertisement -

Bărbații, și nu doar ei, sărbătoresc an de an femeile, fie că vorbim de mame, soacre, bunici, fiice, surori sau colege, pe 8 Martie, de ziua lor. Acesta este cel mai bun prilej ca bărbații din viața lor să le ofere o floare celor care au grijă ca lucrurile să decurgă armonios de-a lungul timpului. Printre ei s-au aflat vineri și zeci de social democrați olteni care nu le-au uitat pe ființele dragi întâlnite pe străzile municipiului Slatina și le-au dăruit garoafe parfumate.

Din echipa PSD Olt au făcut parte deputatul Marius Iancu, subprefectul Cosmin Floreanu, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședinții CJ, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, Florin Homorean, fost prefect de Olt, precum și alți social democrați, șefi de instituții deconcentrate, și nu numai.

PSD-iștii, cu brațele încărcate de garoafe roșii, au plecat de la sediul partidului din centrul Slatinei, acțiunea fiind desfășurată anual, de nu mai puțin de 15 ani.

„Așa cum am spus-o de fiecare dată, iată, au trecut 15 ani de când suntem prezenți pe stradă în Slatina și dăm flori de 1 și de 8 Martie, la doamne și domnișoare. E deja de mult o tradiție acest obicei al nostru, nu este doar anul acesta, că este campania electorală, așa cum slătinencele știu s-au obișnuit cu noi. De fiecare dată, de 1 și 8 Martie suntem prezenți pe stradă și anul acesta. Le urăm un an bun alături de familie, cu împliniri și să aibă o primăvară frumoasă. La mulți ani!”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ și președintele PSD Olt.

Emil Moț, primarul Slatinei, a ținut să le ureze căldurosul „La mulți ani!” slătinencelor, însă a ținut să îi mulțumească și soției sale care i-a dăruit trei băieți.

„Dragile mele slătinence, vă doresc din suflet ‘La mulți ani!’, să avem toți o primăvară frumoasă, alături de familiile noastre. Transmit și un mesaj soției mele căreia îi mulțumesc pentru cei trei băieței. ‘La mulți ani!’ încă o dată și să avem un an mai bun și cât mai frumos!”, a spus edilul.

Deputatul Marius Iancu s-a numărat și el printre social democrații care le-a urat „La mulți ani!” femeilor, de ziua lor: „De fiecare dată, de 8 Martie, suntem alături de doamnele și domnișoarele din Slatina și le arătăm respectul nostru pentru munca lor, pentru dragostea lor pentru familie și comunitate. Sigur că ne bucură și ne onorează în același timp susținerea și mulțumirile lor și noi le arătăm că suntem aici așa cum a fost în ultimii ani. ‘La mulți ani!’ doamnelor și domnișoarelor”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți