23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Vergil Sârbu, primarul comunei Rotunda, a murit

- Advertisement -

Comunitatea din comuna Rotunda este în doliu după ce, în dimineața zilei de sâmbătă, 9 martie 2024, au primit trista veste că primarul Vergil Sârbu a trecut în neființă.

Informația a fost confirmată pentru cotidianul Eveniment de Olt de fiul acestuia, Ionuț Sârbu, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Avea 73 de ani și era la cel de-al patrulea său mandat de edil, fiind ales în funcție încă din anul 2008, când a candidat din partea Partidului Social Democrat.

Primarul Vergil Sârbu era cunoscut cu probleme medicale, în urmă cu ceva timp suferind un atac vascular cerebral, însă era diagnosticat, potrivit unor surse locale, și cu o boală necruțătoare.

Decesul ar fi survenit după ce, aceleași surse locale, spun că în seara zilei de vineri, 8 martie, i s-ar fi făcut rău și a fost preluat de un echipaj de ambulanță care l-a dus la spital.

„Două persoane dragi sufletului meu sunt acum îngeri… Drum lin către cer, domnule primar! Ați fost două persoane care ați iubit enorm copiii și le-ați îndrumat pașii spre lucruri mărețe…”, este mesajul de condoleanțe postat de Andreea Iacob, o tânără solistă vocală, la o poză în care primarul Vergil Sârbu apare lângă interpretă de muzică populară Victorița Cică de la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” din Slatina, care a murit cu o lună și câteva zile în urmă.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți