21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, vizită de lucru la șantierul existent pe Varianta Oituz din municipiul Slatina

- Advertisement -

Se lucrează de zor pe Varianta Oituz din municipiul Slatina, stadiul lucrărilor fiind verificat la început de săptămână de primarul Emil Moț, care i-a avut alături pe viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, dar și șefi de direcții ale Primăriei.

Primele lucrări, de pe tronsonul cuprins între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I, s-au finalizat, circulația fiind reluată pe acesta, reabilitarea continuând pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Carol I și intersecția cu strada Mărășești.

„Dragi slătineni! ️Astăzi (luni, 11 martie n.r.) am verificat progresul lucrărilor la varianta Oituz – varianta de ocolire a municipiului, pe tronsonul 1, între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I. S-au turnat primele două straturi de asfalt și s-au amenajat trotuarele, iar circulația rutieră a fost reluată pe această porțiune. Lucrările de reabilitare vor continua pe următorul tronson, cuprins între intersecția cu strada Carol I și intersecția cu strada Mărășești, unde se va reface carosabilul, se vor amenaja trotuarele și se va realiza sistemul de colectare a apelor pluviale”, a declarat edilul.

Potrivit sursei citate, p️ână la finalizarea acestui tronson, locuitorii străzii Oituz pot circula pe sectorul de drum cuprins între strada Ionașcu și strada Mărășești.

„Vă rugăm să circulați cu prudență și să respectați semnalizarea rutieră temporar instituită!”, a subliniat Emil Moț, primar al municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți