24.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Și liberalii din Grojdibodu au trecut la PSD

- Advertisement -
Doar câteva ore au trecut de când PSD Olt a anunțat trecerea senatorului Liviu Voiculescu, fost președinte al PNL Olt, căci aceeași echipă a social democraților din județ, în cursul după-amiezii de luni, 11 martie 2024, a anunțat că au trecut de partea lor și alți liberali. De data aceasta este vorba despre membrii PNL din Grojdibodu. 
Printre ei s-au numărat Gigi Vîlcu, președintele organizației locale liberale, și consilierii locali Petrișor Niță și Ioan Bazganu, anunțul fiind făcut public pe pagina de socializare a PSD Olt.
La întâlnirea de lucru în cadrul căreia sa făcut trecerea de la PNL la PSD Olt au fost prezenți deputatul social democrat Emil Albotă, consilierul județean Sorin Ciucu și Adrian Chiriță, primarul de la Grăjdibodu.
„PNL Grojdibodu a trecut la PSD. În cadrul întâlnirii de lucru convocate de către deputatul Emil Albotă, consilierul județean Sorin Ciucă și primarul localității, Adrian Căpriță, membrii PNL din Grojdibodu au decis să se alăture echipei PSD pentru a contribui la dezvoltarea și modernizarea comunei. Alături de președintele organizației PNL, Vîlcu Gigi, și alți consilieri locali, Niță Petrișor și Bazganu Ioan, aceștia și-au exprimat angajamentul de a susține procesul de modernizare și dezvoltare început de edilul comunei. Ei au subliniat importanța dialogului, echilibrului și seriozității în implementarea planului de guvernare locală al echipei PSD Grojdibodu”, se arată în postarea social democraților de pe pagina de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți