23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Edilul Cătălin Rotea anunță construirea unei noi școli în Cartierul Româna din Balș. Vor fi investiții și în Vârtina

- Advertisement -

Are trei ani și jumătate de când este primar al orașului Balș, iar schimbările din urbea de pe malurile râului Olteț sunt tot mai vizibile. Marți, 12 martie 2024, într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, edilul Cătălin Rotea a vorbit despre noi investiții care vor începe în două cartiere importante, Româna și Vârtina, și nu numai. 

Lucrările la noile proiecte sunt anunțate să înceapă într-o săptămână, maxim două, iar printre aceste investiții se numără construirea unei școli noi în cartierul Româna, reabilitarea integrală a curții școlii din Cartierul Vârtina, unde vor fi amenajate un teren de sport, un loc de joacă, dar și un parc tot pentru locuitorii din Vârtina, construirea a cinci noi locuri de joacă, reabilitarea completă a parcului de la Gengea, băile din locul de locuințe sociale G 6 fiind și acestea reabilitate și modernizate.

„În urmă cu trei ani şi jumătate, m-ați mandatat cu votul dumneavoastră să fiu primar al orașului Balș. Mi-am luat o serie întreagă de angajamente la momentul respectiv față de dumneavoastră și astăzi (marți, 12 martie 2024 n.r.), când vorbim, 90 la sută dintre ele sunt fie îndeplinite, fie în curs de îndeplinire. Cu toate astea, la momentul respectiv, eu nu am anticipat nevoile și dificultățile orașului și sunt multe lucruri care poate ar fi trebuit făcute mai devreme și am încercat să le prioritizez în funcție de constrângerile bugetare ale orașului și mai ales știind că multe din aceste lucruri sunt arzătoare pentru mulți dintre dumneavoastră. Iată că a venit momentul ca într-o săptămână, maxim două, să începem noi lucrări de investiții pentru dumneavoastră, cetățenii orașului Balș, să începem să construim o școală nouă în Româna, să înlocuim integral gardul cimitirul de la Româna, să reabilităm integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu loc de joacă, cu un mic părculeț pentru locuitorii din Vârtina, să construim cinci noi locuri de joacă, să reabilităm integral parcul de la Gengea și să reabilităm integral băile din blocul de locuințe sociale de la G 6”, a declarat Cătălin Rotea în video-ul postat pe pagina de socializare.

Lucrările ar urma să fie finalizate în maxim două – trei luni, a adăugat edilul orașului de pe Olteț: „Sunt lucrări pe care mi-am dorit să le încep de mult timp, dar constrângerile bugetare ale orașului nu mi-au permis. Iată că le începem acum. Sunt lucrări foarte importante pentru cei care veți beneficia de ele. Ele vor fi finalizate în două-trei luni”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți