19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț: Trafic închis în zona noului sens giratoriu din Cartierul Steaua. Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor rute ocolitoare

- Advertisement -

Sunt aproape gata lucrările din zona noului sens giratoriu din Cartierul Steaua al municipiului Slatina, respectiv cel de la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului, respectiv strada Poienii, motiv pentru care circulația rutieră va fi închisă total pe parcursul următoarelor două zile, 14 și 15 martie, în vederea efectuării unor lucrări de frezare și asfaltare.

„În zilele de 14 și 15 martie (…), vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cuza Vodă – Banului – Poenii. Circulația rutieră va fi închisă pe următoarele segmente: strada Cuza Vodă, de la intersecția cu strada Văilor până la sensul giratoriu; strada Banului, de la intersecția cu strada Mânăstirii până la sensul giratoriu; strada Poenii, de la intersecția cu strada Milcovului până la sensul giratoriu. Excepție vor face riveranii cărora li se va permite accesul în aceste zone. Vă rugăm să alegeți rute alternative și să circulați cu prudență, respectând semnalizarea rutieră temporară instituită!”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor rutele ocolitoare.

„În perioada 14 – 15 martie, în intervalul orar 08:30 – 18:00, traficul rutier este închis total în sensul giratoriu de la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului, respectiv strada Poienii, ca urmare a continuării lucrărilor efectuate pentru modernizarea părții carosabile. Astfel, vor fi impuse restricții de circulație pe segmentele de drum dintre intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Văilor, intersecția străzii Banului cu strada Academician Petre S. Aurelian, respectiv intersecția străzii Poienii cu strada Zorleasca, sens în care vor fi amplasați piloți de dirijare a traficului, accesul fiind permis doar riveranilor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare, iar riveranilor le recomandăm să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor!”, a spus agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți