23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiatul de 14 ani, din Vîlcele, dispărut luni, găsit de polițiști la o fermă de pe raza comunei

- Advertisement -

UPDATE: La data de 15 martie, in jurul orei 15:00, în urma activităților de căutare, polițiștii Sectiei de Poliție Rurală 4 Coteana au identificat băiatul dispărut din Vâlcele chiar pe raza localității oltene. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Oamenii legii l-ar fi găsit la o fermă de animale din comună și, chiar dacă de el avea grijă sora lui, ce era majoră, potrivit unor surse, nefiind tutorele său legal, a ajuns într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. De aici, urmează a fi luat de către mama sa, ce îl va pleca cu el înapoi în Gemania, unde aceasta lucrează.

Știrea inițială: Polițiștii din județ caută un adolescent de 14 ani, din comuna olteană Vîlcele, care luni, 11 martie, a plecat de acasă și până acum, deși au trecut trei zile, nu s-a întors.

Dispariția sa a fost sesizată oamenilor legii de către sora sa în cursul după-amiezii zilei de joi, 14 martie 2024.

„La data de 14 martie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Antonio Ilie Ciobanu, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 11 martie, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr brunet. La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro cu negru”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Băiatul nu ar fi pentru prima oară când dispare de la locuința sa. Potrivit unor surse, acesta mai pleca pe la un prieten și stătea câteva zile, însă apoi se întorcea, odată plecând să lucreze chiar ca cioban. Stătea împreună cu sora sa majoră, tatăl acestora nelocuind cu ei, iar mama fiind plecată să muncească în străinătate.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea copilului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze imediat numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți