13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, discuții și cu locatarii din zona Aleea Înfrățirii

- Advertisement -
Primarul Emil Moț continuă să aibă întâlniri cu locuitorii municipiul Slatina, la sfârșitul acestei săptămâni fiind rândul celor care locuiesc în zona Aleea Înfrățirii. Împreună cu Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, viceprimarii Slatinei, și reprezentanți ai direcțiilor Primăriei, edilul a făcut baie de mulțime, ascultând preocupările și problemele cu care se confruntă cetățenii din această zonă.
Emil Moț le-a promis acestora că împreună vor căuta soluții ca problemele locuitorilor din zona Aleea Înfrățirii să-și găsească rezolvare.
„Alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut o întâlnire cu locatarii din zona Aleea Înfrățirii. Am ascultat cu atenție preocupările și problemele semnalate de către toți cei prezenți, căutând împreună soluții pentru rezolvarea acestora. Sunt convins că prin colaborare și dialog continuu putem găsi cele mai bune soluții pentru nevoile locuitorilor din această zonă. Vă mulțumesc tuturor celor care au participat și au contribuit la această discuție constructivă”, a declarat primarul din Slatina.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți