13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primarii comunelor Deveselu și Traian au trecut la PNL

- Advertisement -

Dacă zeci de liberali au trecut până acum în echipa filialei Olt a Partidului Social Democrat, sunt și unii primari social democrați în funcție care din această săptămână au ales să treacă cu sufletul de partea echipei Partidului Național Liberal Olt. Este vorba despre edilii comunelor Deveselu și Traian, care la alegerile locale din 2021, respectiv 2020, au candidat din partea PSD și au fost aleși în aceste funcții, anunțul fiind făcut public în dimineața zilei de vineri, 15 martie, pe pagina oficială de Facebook a PNL Olt.

Acum, Nicolae Dobre și Ilie Crîmu vor candida pentru un nou mandat de primar din partea PNL.

„Domnii Crîmu Ilie și Dobre Nicolae, primarii localităților Traian și Deveselu, au ales să candideze pentru un nou mandat din partea unei formațiuni politice care să îi respecte și să îi susțină în demersurile făcute pentru dezvoltarea comunităților dumnealor. Bine ați venit în echipa Partidului Național Liberal, domnilor primari!”, este postarea de pe pagina liberalilor în care cei doi apar alături de deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt.

Chiar zilele trecute și PSD Olt a anunțat cu cine va merge în cursă la alegerile locale de anul acesta în cele două localități fiind vorba despre Marius Aliman la Deveselu și Marian Negrilă la Traian, fost primar liberal al acestei comune, care la alegerile locale trecute au candidat din partea PNL însă au pierdut în fața social democraților Nicolae Dobre și Ilie Crîmu.

La Deveselu situația a fost puțin complicată după ce la alegerile din 2020 cetățenii l-au ales în funcție pe Ion Aliman, tatăl lui Marius Aliman, care cu câteva zile înainte a murit, însă candidatura sa nu a mai putut fi retrasă de pe liste. De aceea, în luna iunie a anului 2021, în această comună s-au organizat alegeri parțiale pentru primar, iar PSD a candidat cu Nicolae Dobre, văr al fostului edil Aliman, cel care din 2016 ocupa postul de viceprimar. Atunci PNL avea să candideze cu Marius Aliman, fiul fostului primar, care a pierdut alegerile în fața principalului său contracandidat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți