20.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Bloc ANL cu 20 de apartamente și pentru tinerii din orașul Drăgănești Olt

- Advertisement -

Tinerii din orașul Drăgănești Olt se vor bucura de un nou proiect sustenabil, anunțul fiind făcut la sfârșitul acestei săptămâni de Emanuel Oproiu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe. Motivul? În urbe urmează a se construi un bloc ANL cu 20 de apartamente destinate închirierii de către tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Noul proiect se va dezvolta în localitatea Drăgănești Olt, la adresa strada Morii, nr. 3, și a primit deja avizul tehnico-economic.

La întrevederea cu directorul ANL, care a avut loc vineri, 15 martie, a fost prezent și Marian Viorel Tudorică, primarul din Drăgănești Olt, care este implicat în dezvoltarea orașului.

„Mă bucur să vă anunț că, în cursul acestei zile (vineri n.r.), m-am întâlnit cu primarul localității Drăgănești Olt, Marian Viorel Tudorică, pentru noul proiect ce se va dezvolta în localitatea Drăgănești Olt, strada Morii, nr. 3. Proiectul a primit avizul tehnico-economic și în următoarea perioadă vor avea loc procedurile privind proiectarea și execuția blocului cu 20 de apartamente. Promovarea acestui obiectiv de investiție în cadrul programului de construcție a locuințelor destinate închirierii pentru tineri, derulat de ANL, are o semnificație aparte atât din perspectiva socială, cât și din cea urbanistică, oferind soluții de locuire pentru tinerii cu resurse financiare limitate. Avem încredere deplină în echipa noastră, în autoritățile locale și în toți cei implicați pentru finalizarea cu succes a proiectului”, a transmis Emanuel Oproiu, directorul general al ANL.

Noua investiție a agenției din orașul Drăgănești Olt este anunțată după ce joi, 14 martie, în orașul Scornicești, în prezența edilului Daniel Tudor, a fost făcută recepția unui bloc ANL de 12 locuințe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți