16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracaleanca de 13 ani, găsită la prietenul ei din Obârșia. Poliția continuă cercetările

- Advertisement -

UPDATE: În urma activiăților de căutare desfășurate în ultimele mai bine de 24 de ore, polițiștii Poliției municipiului Caracal au identificat copila dispărută din Caracal la domiciliul unui minor de 15 ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre prietenul acesteia.

Oamenii legii continuă cercetările, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 13 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama acesteia este cea care i-a alertat pe oamenii legii, adolescenta dispărând în dimineața zilei, în jurul orei 11:00.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, de către o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 16 martie, în jurul orei 11:00, fiica sa Crinuța Valeria Marina Tismănaru, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate 55 de kilograme, păr brunet, ochi căprui. La momentul plecării, minora purta o geacă de piele, de culoare neagră, bluză de culoare alb cu negru, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare roz cu gri”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Fata nu ar mai fi dispărut până acum de acasă, iar sâmbătă dimineața, potrivit unor surse, ar fi spus familiei că merge până la o vecină, însă nu a mai ajuns la aceasta.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți