18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Emanuel Oproiu, candidatul PNL Olt la funcția de președinte al Consiliului Județean

- Advertisement -
Una dintre sălile de conferințe ale unui hotel din municipiul Slatina a găzduit în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, o ședință a Comitetului Director Județean al Filialei Olt a Partidului Național Liberal. Astfel, s-au validat deciziile adoptate în Biroului Politic Județean, fiind validată și candidatura liberalului Emanuel Oproiu, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe, la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt.
Candidatura a fost validată alături de candidatura lui Mario De Mezzo, președintele PNL Slatina, pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului reședință a județului Olt.
„Astăzi, la Slatina, a avut loc ședința Comitetului Director Județean al Filialei Olt a Partidului Național Liberal. În cadrul evenimentului au fost validate deciziile adoptate în Biroul Politic Județean. De asemenea, a fost validată candidatura domnului Ionel Emanuel Oproiu la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, din partea PNL, alături de candidatura domnului Mario De Mezzo la funcția de primar al municipiului Slatina”, este postarea făcută de liberali pe pagina oficială de Facebook a PNL Olt.
La ședința Comitetului Director Județean al PNL au participat zeci de liberali din județ, amfitrioni ai acesteia fiind deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, Marian Vasile, primarul comunei Studina, prim-vicepereședinți ai formațiunii politice, Mario De Mezzo, prefect de Olt și președinte al PNL Slatina, și Emanuel Oproiu, directorul ANL și candidatul PNL Olt pentru funcția de președinte al CJ.
Alegerile locale sunt programate a avea loc în data de 9 iunie, atunci când se vor desfășura și cele europarlamentare.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți