21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din comuna Curtișoara, lovit de o mașină în Slatina, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au fost sesizați în dimineața zilei de luni, 18 martie, în jurul orei 08:20, cu privire la faptul că, pe strada Mânăstirii, din municipiu, a avut loc un eveniment rutier. O slătineancă în timp ce conducea o mașină nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat din Curtișoara care se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni și l-a acroșat.

Din fericire, pietonul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă femeia a primit contravenție, polițiștii rutieri reținându-i și permisul auto pentru trei luni.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 59 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mânăstirii, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, respectiv unui bărbat de 55 de ani, din comuna Curtișoara, care se afla în traversarea regulamentară a stăzii și a intrat în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești. Atât conducătoarea auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Femeia a fost sancționată contravențional pentru abaterea săvârșită, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți