20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist mort în urma unui accident produs pe o stradă din Corabia

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de duminică, 17 martie 2024, în jurul orei 20:25, pe strada Elena Doamna, din orașul Corabia, județul Olt. Un biciclist de 44 de ani, din localitate, și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, tot din Corabia.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

Șoferul a fost testat de oamenii legii pentru a vedea dacă a consumat alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volanul mașinii, rezultatele fiind negative.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, chiar biciclistul ar fi vinovat de producerea accidentului de circulație, având în vedere că nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului, al cărui șofer nu a mai putut evita impactul, acroșându-l.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Susă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți