16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de elevi jandarmi de la Școala de Subofițeri din Drăgășani, în practică la Jandarmeria Olt până la sfârșitul lunii aprilie

- Advertisement -

O nouă serie de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ‘Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani desfășoară, începând cu data de 18 martie 2024, stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

În total, în practică sunt 26 de elevi jandarmi, printre care se numără și o tânără, aceasta urmând a se încheia la sfârșitul lunii viitoare, mai precis până în data de 26 aprilie.

„Printre viitorii jandarmi se numără 25 băieți și o fată, dornici să-și pună în aplicare cunoștințele teoretice și să învețe din experiența practică alături de profesioniștii din domeniul jandarmeriei. Fiecare elev este însoțit de un tutore profesional, care îl va îndruma și ajuta să se dezvolte pe parcursul acestui stagiu în activități specifice structurilor de pază și protecție instituțională”, a declarat plutonier adjutant Simona Ciopor, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Astfel, potrivit sursei citate, tinerii viitori jandarmi au oportunitatea de a se familiariza cu realitățile terenului și de a-și dezvolta abilitățile necesare pentru o carieră de succes în domeniul aplicării legii.

„Le urăm celor 26 de tineri mult succes și o experiență captivantă în această etapă a formării lor profesionale!”, a mai spus reprezentantul IJJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți