20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 63 de ani, din comuna Dobrosloveni, depistat în trafic băut bine și fără permis auto

- Advertisement -

Un bărbat de 63 de ani, din comuna olteană Dobrosloveni, s-a ales cu dosar penal după ce în dimineața zilei de luni, 18 martie, în jurul orei 09:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au oprit pentru control, pe Drumul Național 54, autoturismul pe care acesta în conducea.

Pe lângă faptul că șoferul s-a urcat la volanul mașinii într-o stare avansată de ebrietate, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest fiind de 1,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, oamenii legii au constatat că acesta nu avea nici permis auto.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal Caracal, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului din Dobrosloveni dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți