10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, după discuțiile purtate cu locuitorii din zona Zahana: „Ideile și opiniile dumneavoastră sunt factori importanți pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina”

- Advertisement -
Emil Moț, primarul Slatinei, a avut o nouă întâlnire cu zeci de cetățeni din municipiu, de data aceasta cu cei care locuiesc în zona Steaua, mai precis cu cetățenii care stau pe străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei.
Avându-i din nou alături pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, dar și reprezentanți ai direcțiilor Primăriei, edilul a ascultat cu interes problemele pe care cetățenii din această zonă le-au semnalat, la finalul întrevederii declarând că ideile și opiniile acestora reprezintă factori importanți pentru a continua dezvoltarea Slatinei.
„Dragi slătineni! Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am organizat o întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei. Ideile și opiniile dumneavoastră sunt factori importanți pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina. Feedback-ul primit este valoros și este luat în considerare în procesul decizional, pentru a asigura o administrație mai eficientă și prosperă. Apreciez implicarea activă a tuturor cetățenilor din zona Zahana. Vom continua dialogul și colaborarea pentru a aduce îmbunătățiri în dezvoltarea continuă a municipiului nostru”, a spus Emil Moț.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți