16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

O mașină s-a răsturnat pe câmp la ieșire din Valea Mare spre Slatina, în urma coliziunii cu un TIR

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de miercuri, 20 martie 2024, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșire din comuna Valea Mare spre municipiul Slatina. Un șofer a avut nevoie de acordarea de primului ajutor după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un TIR și în urma coliziunii violente s-a răsturnat pe un câmp de la marginea părții carosabile.  

În jurul orei 09:45, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat conducătorii auto cu privire la producerea evenimentului rutier.

Circulația este îngreunată în zona producerii accidentului.

„Pe DN 65, între localitățile Valea Mare și Slatina, județul Olt, a avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism, soldată cu rănirea unei persoane, ce este evaluată medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic.

Echipaje de polițiști rutieri s-au deplasat la fața locului, în vederea efectuării de cercetări și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

„La data de 20 martie, în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Poboru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 50 ani, din comuna Corbu. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți