16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un post de agent de poliție și conductor câini, scos la concurs și la Poliția municipiului Slatina

- Advertisement -

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că a scos la concurs, prin încadrare directă, nu mai puțin de 60 de posturi de agent de poliţie şi conductor câini, acestea fiind vacante în întreaga ţară. Unul dintre acestea este disponibil inclusiv la nivelul Poliției municipiului Slatina din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Termenul limită de depunere a dosarului de înscriere este 3 aprilie 2024, la ora 16.00, mai multe detalii cu privire la aceste posturi putând fi găsite accesând acest LINK.

„Poliția Română caută iubitori de animale! Este primul criteriu «nescris»! Pentru ce? Pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini) scoase la concurs, este esențial să îți iubești, să îți îngrijești și să îți dresezi partenerul patruped! Posturile scoase la concurs se regăsesc în toată țara, astfel, vom avea rugămintea să vă documentați despre acest aspect, cât și despre condițiile generale, criterile specifice și probele de concurs (…). 3 aprilie 2024 este data limită pentru depunerea dosarului! Succes!”, este postarea făcută pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, este vacant postul de Agent IV și conductor câini, prevăzut cu gradul de Agent șef principal de poliție, la Poliția Municipiului Slatina – Biroul Ordine Publică – Compartimentul Conductori Câini.
Sursă foto principală: George, polițistul de la Slatina în grija căruia se află câinele Daky
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți