9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doljean depistat cu peste 230 de kilometri la oră pe DEx 12, în zona comunei Slătioara. A fost amendat și lăsat fără permisul auto pentru patru luni

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce vineri, 22 martie, în jurul orei 16:10, desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx 12), în afara comunei Slătioara, un autoturism ce circula cu viteza de peste 230 de kilometri pe oră (km/h), pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Mai precis, șoferul, doljean la origini, conducea cu nu mai puțin de 236 km/h. Acesta este și motivul pentru care oamenii legii l-au amendat și i-au reținut permisul auto pentru o perioadă de patru luni.

„Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Pielești, județul Dolj. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți