12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gabriel Buliteanu, candidatul AUR la funcția de primar al Slatinei: „Dacă voi nu puteți, pot eu!”

- Advertisement -

Deja se știu cinci dintre candidații pentru funcția de primar al municipiului Slatina, unul dintre aceștia fiind Gabriel Dima Buliteanu de la Alianța pentru Unirea Românilor.

Aflat în precampanie electorală, acesta a început să organizeze deja diverse acțiuni în municipiul Slatina, dar și să facă unele declarații politice. Iar una dintre acestea a fost făcută vineri, 22 martie, Buliteanu spunând „dacă voi nu puteți, pot eu”.

„Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Slatina în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea orașului! Dacă sunteți încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul! Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor! Slatina este orașul nostru!”, a declarat Gabriel Buliteanu.

Contracandidați ai săi la fotoliul de primar al municipiului Slatina, ale căror nume deja se știu, sunt Emil Moț de la Partidul Social Democrat, edil în funcție de opt ani, Mario De Mezzo de la Partidul Național Liberal, președinte al PNL Slatina, Elena Ioțu de la Uniunea Salvați România și Emanuel Doagă de la Forța Dreptei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți