20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, întâlnire și cu locuitorii din zona Liceului Economic Slatina

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municipiului Slatina, a avut în seara zilei de joi, 21 martie 2024, o nouă întâlnire cu locuitorii din municipiul Slatina. De data aceasta a venit rândul cetățenilor care stau în zona Liceului Economic.

Aceștia și-au expus problemele în fața edilului, iar acesta le-a spus că, împreună cu șefii de direcții ai Primăriei, a găsit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor.

De data aceasta, alături de Emil Moț au fost subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, senatorul Liviu Voiculescu, deputatul PSD de Olt Marius Iancu, fostul prefect de Olt Florin Homorean și directori de la câteva instituții subordonate Primăriei Slatina.

„Dragi slătineni! Prin consultările publice avute cu locuitorii din zona Liceului Tehnologic ‘P. S. Aurelian’, am analizat ideile și sugestiile exprimate de către aceștia, iar împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina am găsit cele mai bune soluții. Implicarea cetățenilor în procesul decizional aduce transparență și responsabilitate, asigurând faptul că nevoile comunității sunt reflectate în proiectele locale.
Acest dialog activ consolidează coeziunea socială, contribuind la dezvoltarea unei comunități mai prospere și mai unite”, a declarat primarul urbei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți