8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie a ajuns la spital după ce autoturismul în care era s-a răsturnat pe DJ 546, la Brebeni

- Advertisement -

O femeie a avut nevoie de acordarea primului ajutor, iar ulterior a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite după ce, în cursul serii de duminică, autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe un câmp de la marginea Drumului Județean (DJ) 546, în zona comunei Brebeni.

Aceasta era pasageră în autoturismul al cărei șofer, potrivit unor surse, ar fi avut viteză și ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Echipaje ale polițiștilor rutieri din Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

În urma testării șoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 24 martie, în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, o femeie de 60 de ani, din municipiul Caracal, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți