10.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un mehedințean, depistat cu viteză excesivă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres, în zona orașului Scornicești. Avea cu mai mult de o sută de kilometri la oră peste limita maximă admisă

- Advertisement -

Un mehedințean de 36 de ani a fost amendat cu peste 4.000 de lei și a rămas fără permisul auto pentru patru luni după ce în după-amiaza zilei de vineri a fost depistat cu viteză excesivă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, în zona orașului Scornicești. Avea cu peste o sută de kilometri pe oră (km/h) mai mult decât limita legală admisă, care este de 120 km/h.

Conducătorul auto a fost surprins de aparatul radar cu 225 km/h.

„La data de 22 martie, în jurul orei 17:15, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 – DEx 12, în afara orașului Scornicești, un autoturism ce circula cu viteza de 225 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 4.290 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți