8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăra din Timișoara, dispărută din hotelul în care era cazată, găsită în Slatina

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de luni, 25 martie, cu sprijinul Poliției Locale Slatina, tânăra din Timișoara, care a dispărut din hotelul în care era cazată, a fost identificată în municipiul Slatina, județul Olt.

Ar fi fost găsită, potrivit unor surse, în zona Spitalului Județean de Urgență Slatina, aceasta spunându-le oamenilor legii că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Pe perioada cât a lipsit, tânăra a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută o tânără, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, care ar fi plecat de la un hotel situat în zona Casei de Cultură a Tineretului din Slatina unde se afla cazată și până acum nu s-a mai întors.

Mama acesteia a dat-o dispărută luni dimineața după ce nu i-a mai răspuns la telefon încă din seara zilei de duminică.

„La data de 25 martie, în jurul orei 10:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de către o femeie, din municipiul Timișoara, județul Timiș, cu privire la faptul că fiica sa Alexandra Bianca Curutu, care se afla cazată la un hotel din municipiul Slatina, nu-i mai raspunde la telefon din seara zilei de 24 martie”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente tinerei dispărute sunt: înălţime 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, drept, de culoare neagră, iar ca semne particulare, tânăra are o aluniță pe obrazul stâng, deasupra colțului gurii. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de tânără, la momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei din Timișoara, care este angajată a unui centru comercial din Cartierul Steaua al municipiului Slatina, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți