8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Competiția „Disney Cup”, organizată de Primăria Slatina în unitățile școlare, pe 14 mai

- Advertisement -

Tradiția este păstrată și anul acesta de Primăria Slatina, care organizează din nou concursul de cultură generală între elevii de gimnaziu. Competiția „Disney Cup” a ajuns la cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura pe 14 mai, iar cei mai buni 36 de copii vor fi câștigătorii biletelor de avion către parcul de distracții DisneyLand din Paris, capitala Franței.

Vor fi câte trei elevi de la fiecare școală gimnazială slătineană care vor merge în excursie chiar înainte de începerea anului școlar 2024 – 2025.

Participanți vor fi cursanți ai claselor V – VIII care vor da un test de tip grilă, întrebările fiind din diverse discipline, iar cei care obțin cele mai mari note sunt și cei care vor câștiga excursia la Disneyland, perioadă în care vor vizita și principalele obiective turistice din Paris.

„În data de 14 mai 2024, în municipiul Slatina are loc manifestarea – concurs ‘Disney Cup’, ediţia a XVI-a, manifestare cu caracter educativ-cultural la care se pot înscrie elevi din unitățile de învățământ ai claselor a V-a, a VI-a si a VII-a, din municipiul Slatina, eveniment cu semnificație profundă pentru elevii din municipiul nostru”, se arată în proiectul de hotărâre ce urmează a fi aprobat de aleșii slătineni în cadrul viitoarei ședințe a Consiliului Local.

Până pe 7 mai elevii se pot înscrie la școală, prima etapă a competiției fiind susținerea testului grilă în data de 14 mai.

Aproape 350.000 de lei este finanțarea alocată de Primăria Slatina pentru organizarea concursului de cultură generală, excursia în care vor merge câștigătorii, dar și cadre didactice însoțitoare, fiind de patru zile.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți