19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt a anunțat cine este candidatul partidului la funcția de primar al comunei Morunglav

- Advertisement -

Reprezentanții Partidului Social Democrat Olt au transmis marți, 26 martie 2024, un alt candidat la una dintre primăriile localităților rurale ale județului. Este vorba despre comuna Morunglav unde PSD Olt îl trimite în cursa pentru alegerile locale din 9 iunie 2024 pe Cristian Alexandru Niță, un tânăr antreprenor de 37 de ani.

Acesta are studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil.

„Tânăr antreprenor, în vârstă de 37 de ani, cu studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil, el are determinarea și profesionalismul necesare pentru a promova investițiile și dezvoltarea comunei. Născut și crescut în Morunglav, și-a desfășurat mare parte din activitatea privată în localitatea natală, dobândind o înțelegere profundă a nevoilor, provocărilor, dar și potențialului locului. Cu sprijinul echipei politice și administrative a PSD Olt, proiectele sale vor deveni realitate. Mult succes!”, au precizat social democrații într-o postare oficială pe pagina de Facebook a PSD Olt, în care Cristian Niță apare dând mâna cu Marius Oprescu, președintele formațiunii politice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți