8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul liberal Daniel Tudor de la Scornicești a trecut la PSD. Va fi candidatul partidului pentru un nou mandat

- Advertisement -

Un alt liberal din județ a spus pas politicii locale a actualei conduceri a organizației județene a Partidului Național Liberal. Este vorba despre Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, care de miercuri a trecut și el în echipa social democraților din județ.

Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a organizației județene a Partidului Social Democrat Olt.

„Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune ‘NU’ conducerii PNL Olt. Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate. În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului. Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității”, au transmis reprezentanții PSD Olt.

Din echipa sa va face parte inclusiv Ionuț Pârvu, președintele PSD Scornicești, cel al cărui nume era vehiculat până acum ca fiind contracandidat la funcția de primar al fostului liberal Daniel Tudor.

„În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului. Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”, se mai arată în postarea social democraților.

Daniel Tudor deja a dat mâna cu Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președinte al Consiliului Județean Olt, cu senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu, precum și cu cei doi vicepreședinți ai CJ, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu.

Referitor la schimbarea pe care a făcut-o, fostul prim-vicepreședinte al PNL Olt a făcut o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

„Astăzi (miercuri, 27 martie n.r.), după numeroase consultări și analize, după ani de zile în care m-am dedicat comunității noastre, cu multă ambiție și determinare, pentru realizarea celor mai îndrăznețe obiective administrative și nu numai, am luat decizia să fac parte din echipa Partidului Social Democrat Olt, alături de care vă asigur că voi continua toate proiectele asumate în această perioadă, dar și pe cele ce vor urma! Este un pas important făcut cu mare încredere în oamenii de valoare de care dispune această formațiune politică, o decizie luată pentru transformarea cât mai rapidă a orașului nostru și readucerea lui în topul localităților dezvoltate din județul Olt. Desigur, un rol important în alegerea facută l-au avut, printre alții, liderul PSD Olt, și totodată, președintele Consiliului Județean Olt, domnul Marius Oprescu, un om de cuvânt, un politician implicat care, prin fapte, a demonstrat că este un președinte al tuturor oltenilor, dar și senatorul și prietenul meu, Liviu Voiculescu, un susținător neîncetat al tuturor obiectivelor demarate până acum în orașul Scornicești. Mulțumesc colegilor alături de care am activat până acum, le mulțumesc social democraților pentru respect și încredere, vă mulțumesc dumneavoastră, concetățenilor mei, pentru tot sprijinul, susținerea și răbdarea acordate!”, a declarat Daniel Tudor, primar al orașului Scornicești din anul 2020.

Și senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu a felicitat trecerea edilului Daniel Tudor în echipa social democraților din județ: „Bine ai venit, Daniel! Astăzi (miercuri n.r.), primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, s-a alăturat echipei PSD Olt. A ales echipa pentru care seriozitatea, profesionalismul, unitatea și respectarea cuvântului dat sunt câteva dintre principiile care au transformat-o în cea mai puternică echipă politică și administrativă din țară. I-am fost și îi voi fi alături în toate proiectele necesare dezvoltării Scorniceștiului. A demonstrat că este un primar dedicat și gospodar. Succes!”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți