12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Proiectul „Park and Ride” al Primăriei Slatina primește fonduri de la ADR Sud – Vest Oltenia. Vor fi create o mie de locuri de parcare în municipiu

- Advertisement -

Primăria Slatina, prin edilul Emil Moț, a anunțat miercuri, 27 martie 2024, că în municipiu va fi implementat un proiect foarte important ce îi vizează în primul rând pe șoferii care în ultima perioadă găsesc un loc unde să-și parcheze autoturismul propriu, ținând cont de faptul că în ultima perioadă s-a mărit parcul auto. Iar vestea bună pe care primarul o are pentru ei este aceea că proiectul „Park and Ride” primește finanțare prin Programul Regional „Sud – Vest Oltenia 2021 – 2027”.

Promisiunea a venit din partea lui Alexandru Stănescu, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, cu care edilul s-a întâlnit miercuri, prin acest proiect urmând a fi create nu mai puțin de o mie de locuri de parcare.

„Dragi slătineni! În urma discuției de astăzi (miercuri, 27 martie n.r.) cu directorul general ADR Sud Vest Oltenia, domnul Alexandru Stănescu, vă anunț că proiectul nostru ‘PARK AND RIDE’, care va crea 1.000 de locuri de parcare, va primi finanțare prin Programul Regional Sud – Vest Oltenia 2021 – 2027. ️Este o veste extraordinară pentru municipiul nostru și pentru mobilitatea urbană durabilă. ️Această finanțare va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii de transport și reducerea traficului în zona noastră”, a declarat edilul Emil Moț.

Proiectul „Park and Ride” ar urma să fie amplasat în zona de interconectare a municipiului Slatina cu Drumul Expres 12 Craiova – Pitești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți