19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

30 de noi apartamente pentru tineri, construite la Balș

- Advertisement -
O investiție importantă va fi demarată în cel mult două luni în orașul Balș. Anunțul a fost făcut vineri, 29 martie 2024, de Cătălin Rotea, edilul urbei de pe Olteț, care spune că a semnat contractul de proiectare ți execuție lucrări pentru construcția a 30 de noi apartamente pentru tinerii bălșeni.
Proiectul va fi realizat pe un teren al Primăriei Balș, situat pe strada Cireșului. Lucrările ar urma să fie încheiate chiar anul viitor, 2025.
„Am semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru 30 de noi apartamente destinate tinerilor din orașul Balș. Lucrările vor începe în maxim două luni de zile, pe un teren al Primăriei de pe strada Cireșului si vor fi finalizate in 2025, oferind oportunități de locuire accesibilă și sigură”, a declarat primarul Cătălin Rotea.
Edilul a precizat pentru cotidianul Eveniment de Olt că această investiție se ridică la 14 milioane de lei și este realizată ca urmare a semnării proiectului „Construire ansamblu de locuințe NZEB plus pentru tineri în orașul Balș, județul Olt”, finanțat prin Programul National de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local.
Cătălin Rotea a mai declarat că este vorba despre construcția a cinci scări de bloc, cu câte șase apartamente, imobilele având parter și două etaje.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți