8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ateliere de încondeiat ouă, pictură pe sticlă și modelat în lut dedicate Sărbătorilor Pascale, la Muzeul Județean Olt

- Advertisement -
Cum Sărbătorile Pascale se apropie pași repezi, atelierele primăverii continuă la Muzeul Județean Olt. Zeci de copii din județ sunt așteptați să ia parte la acestea, pentru a învăța să încondeieze ouă, să picteze pe sticlă sau să modeleze lutul.
Perioada de desfășurare a atelierelor este 22 – 30 aprilie 2024.
„Dragi părinți, dascăli și elevi, ca de fiecare dată colectivul Muzeului Județean Olt vă așteaptă cu noi provocări, la debut de primăvară și pe lângă programul de vizitare a expozițiilor permanente și temporare din incinta muzeului și alte activități informativ-educative, în perioada următoare vă propunem următoarele ateliere: ateliere de încondeiat ouă; ateliere de pictură pe sticlă și ateliere de modelare în lut”, a declarat George Smarandache, manager al Muzeului Județean Olt.
Primele două ateliere se vor desfășura la sediul Muzeului Județean Olt, din strada Ana Ipătescu, nr. 1, Slatina, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri, între orele: 09:00 – 10:00 și 10:30 – 11:30, prețul de participare fiind de 5 lei per participant.
Al treilea atelier va avea loc la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu”, din strada Livezii, nr. 13, Slatina, de luni până vineri, în intervalul orar 10:30 – 11:30, iar prețul de participare la acesta este de 10 lei per participant.
Organizatorii atelierelor anunță gratuitate pentru copii, elevi din unitățile instituționalizate, respectiv din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, precum și cei cu dizabilități.
„Pentru o bună desfășurare a atelierelor menționate, vă rugăm să vă adresați doamnei dr. Iohana Brătoi, la nr de telefon: 0747427513, în vederea solicitării de informații și în vederea programării”, a adăugat sursa citată.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți