19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii de la Biroul Imigrări Olt au verificat peste 40 de străini angajați la trei firme din Slatina

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Olt, în cooperare cu polițiști ai Poliției municipiului Slatina din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au desfășurat joi, 28 martie, o acțiune pe raza de competență. Au fost verificate trei firme din Slatina, dintre care două de construcții și una de metalurgie, în care își desfășoară activitatea peste 40 de persoane din India, Sri Lanka și Turcia.

„Au fost verificate trei societăți comerciale, dintre care două au ca domeniu de activitate construcții, iar una metalurgie. Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiştii de imigrări au legitimat 42 de străini, din India, Sri Lanka și Turcia. Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate încălcări privind regimul juridic al străinilor în România”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Acțiunile polițiștilor de la Imigrări vor continua și în perioada următoare, pentru a vedea dacă regimul juridic al străinilor aflați în județul Olt este încălcat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți