17.3 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Stoenești. Un frate își caută sora dispărută în urmă cu aproape trei ani

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Stoenești, care a plecat de acasă în urmă cu trei ani, iar până acum nu s-a mai întors. Fratele acesteia este cel care i-a alertat pe polițiști în dimineața zilei de vineri, 29 martie 2024.

„La data de 29 martie, în jurul orei 09:25, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că sora sa, Mariana Valentina Bolnavu, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în vara anului 2021, fără a mai reveni și fără a mai putea fi contactată de familie”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al inpsectoratului de Poliție Județean Olt.

Nu ar fi pentru prima oară când tânăra pleacă de acasă. Chiar în anul în care ar fi dispărut s-a întâmplat, atunci, potrivit unor surse, fiind găsită la un iubit din județul Teleorman. În aceeași perioadă, potrivit acelorași surse, ar fi plecat cu un bărbat din județul Prahova, însă la această dată nu ar mai împreună cu acesta.

Semnalmentele Marianei sunt înălţime 1,60 metri, greutate 55 de kilograme, constituție corpolentă, ochi căprui, mici, păr șaten, ondulat, nas drept, buze subțiri, fără semne particulare.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți