15.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Trei șoferi cu dosare penale după ce polițiștii i-au prins în trafic în stare de ebrietate

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să fie prezenți pe drumurile publice care tranzitează județul și în noaptea de vineri spre sâmbătă, 29 spre 30 martie 2024, iar în mai puțin de patru ore trei conducători auto au fost depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice. În urma infracțiunilor comise, șoferii s-au ales cu dosare penale.

Vineri noaptea, în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna olteană Schitu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealul Soarelui, din aceeași localitate. Pentru că mirosea a alcool, oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,58 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 01:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, au depistat un localnic de 36 de ani în timp ce conducea o mașină pe strada General Teiușanu, din orașul Drăgănești Olt, prezentând o alcoolemie de 0,48 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:40, un tânăr de 28 de ani, din orașul Scornicești, avea să fie depistat în stare de ebrietate. Polițiștii Poliției orașului Scornicești au oprit autoturismul pe care îl conducea pe strada Merilor, din localitate, iar în urma testării șoferului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,55 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost conduși la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În fiecare dintre cauze, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți