12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 19 de ani, din Bucinișu, a murit într-un accident rutier produs în Germania. Familia are nevoie de ajutor

- Advertisement -

Comunitatea din Bucinișu este în doliu după ce un tânăr de doar 19 ani, din localitate, și-a pierdut viața într-un accident grav produs în noaptea de joi spre vineri, 28 spre 29 martie 2024, pe un drum din Germania. Tragedia a fost anunțată public pe un grup de pe pagina de socializare Facebook al comunității Bucinișu de un consătean care vrea ca părinții să primească sprijin pentru a-și putea aduce acasă fiul, în vederea înmormântării.

Tânărul de 19 ani era într-o mașină implicată în evenimentul rutier împreună cu un alt consătean, un tânăr de 20 de ani, rănit grav și diagnosticat cu fracturi multiple, potrivit unor surse locale.

Cei doi sunt foști elevi ai Școlii Gimnaziale Bucinișu, iar la postarea în care s-a anunțat că tânărul Claudiu Voinescu și-a pierdut viața a strâns zeci de mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut.

„Oameni buni! O tragedie imensă a zguduit în cursul zilei de ieri (vineri n.r.) întreaga noastră comunitate, dar mai ales familiile celor doi copii, foști elevi ai Școlii Gimnaziale din Bucinișu, implicați într-un accident în Germania. Mesaje sfâșietoare au fost transmise de către o mulțime de prieteni care regretă enorm pierderea adolescentului în cumplitul accident. Mesaje de sănătate și încurajare au fost transmise către familia celui ce a supraviețuit și se află în continuare într-o stare gravă. Ne rugăm cu toții pentru ei. Teribilismul, din păcate, creează dezechilibre grave în traiectoria vieții. Să fim solidari cu familiile greu încercate în aceste momente, să le fim alături, iar dacă putem ajuta vă rog să nu ezităm și s-o facem”, este postarea făcută de profesorul Gabi Pacalau, director al Școlii Bucinișu.

Ulterior, pe grupul comunității Bucinișu, același cadru didactic a revenit cu un nou mesaj în care a dat și un cont bancar, dar a ținut să spună că cei care pot ajuta familia o pot face și la Biserica din localitate, pe timpul slujbei de duminică.

„Toți cei ce doresc sa sprijine și să fie solidari cu familia greu încercată a adolescentului Claudiu Voinescu, fost elev al Școlii Gimnaziale din Bucinișu, decedat în nefericitul accident care a avut loc în Germania, o pot face direct în contul RO81RZBR0000060021375310 – Flavius Adrian Precupetu. În situația în care nu exista posibilitatea virării în contul mai sus menționat, cei ce doresc să contribuie o pot face la Biserica Bucinișu din comuna Bucinișu mâine, între orele 08:30 – 11:00, sau la AioExpress pe parcursul întregii zile”, a scris directorul, rugându-i pe apropiați să distribuie mesajul mai departe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Claudiu și să dea Domnul ca celălalt tânăr să-și revină cât mai repede.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți