12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracalean reținut după ce a bătut un tânăr din Slatina și i-a furat telefonul mobil și portofelul

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de luni, 1 aprilie, tânărul din Caracal a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina care au dispus arestarea sa pentru o lună. Cum decizia nu a fost una definitivă, aceasta a fost contestată, cererea urmând a fijudecată de o instanță superioară.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut duminică, 31 martie 2024, un tânăr din municipiul Caracal, cercetat pentru tâlhărie. Acesta este acuzat că înainte cu o zi a bătut un slătinean de 20 de ani, căruia i-a furat telefonul mobil, portofelul, dar și un set de chei.

„În fapt, la data de 30 martie 2024, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras mai multe bunuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale”, a declarat agentul Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma activităților investigativ operative, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Caracal, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de duminică, 31 martie, pe numele hoțului caracalean s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de luni, 1 aprilie, tânărul urmează a fi prezentat în față magistraților Judecătoriei Slatina cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți